daar zijn we weer
Door: webmaster
30 Oktober 2009 | Slowaakse Republiek, Piešťany
ofwel traktie in water.
het is eer raar gezicht om mensen zo te zien hangen.
het is net een soort hoofdstel maar dna voor mensen.
Ik heb gister voor Elza een schaartje gescoort, wat is het grappig om te proberen iets te verkrijgen waar je de naam niet van weet. het is een soort van Hints geworden. Echt lachen.
ondertussen is het veel gebeurd, mijn rist is uit de tas en daar zijn wel 5 mensen mee bezig geweest om die te herstellen, maar dat is niet gelukt.
Vanmorgen had ik me wat verkeken op mijn tijd om te kuren en zat een uurt te vroeg bij de groepen gym, daar kwam ik dus achter toen ik er al even zat en geen mensen bij zag komen ... ik begon te me af te vragen waar iedereen bleef en keek nog maar eens in het kuurboekje....de sufferd die ik was had dus nog een uur...dan maar naar de fitness, was er gister ook al niet van gekomen...dus toenheb ik eerst maar een half uur gefietst.en gezweet.
Daarna groepen gym en de electro er maar even tussen gepland.
nu mag ik 20 voor 12 in de modder.dus ik heb mooi even de tijd om weer een paar letters te tikken.
de zon schijnt dus misschien pakken we vanmiddag de fiets even om een rondje te fietsen.
dan kun je net even wat verder de omgeving verkennen.
maar de fietsen zijn hier niet je van het dus zal het (hopelijk)
niet een al te grote route worden.
Vanavond gaan Joukje en ik uit eten naar de pizzaria verder op in het dorp.
de mannen wilden niet mee, Durk houdt niet van pizza en pasta dus hij en G gaan ergens anders eten.
vanmorgen een sapje gehad bij de balie van Magda, die nu midden op de lange kuur gang een barretje heeft met vruchtensapjes. Ze gebruiken wel iets te veel wortel naar mijn smaak, maar goed, het is wel in te nemen en dan krijgen we ook weer wat extra vitamines.
de rauwkost komt je na twee weken al weer aardig de neus uit.
en in sap vorm werkt het even wat beter weg.
he eerste hoestbuien om ons heen zijn al aardig door de gangen te horen dus we proberen er alles aan te doen om het zelf niet te pakken te krijgen, veel handen wassen tussen alles door en vitamines innemen en wat maar meer logies lijkt om te doen.
nou ik ga nog even naar de kamer om wat spullen bij elkaar te zoeken en dan mag ik weer modderen.
groeten allemaal en oant mails oid. liefs uit Slowakije
30 Oktober 2009 - 10:27
Elza:
Jippie het is je gelukt, ja leuk he om met handen en voeten ooievaarschaartje te doen.
En je hebt fitness gedaan super goed van je.
En vanmiddag fietsen dat komt helemaal goed.
Ik ga vanmiddag schaatsen kijken in Heerenveen heb er heel veel zin in, zweet nu al peentjes vanwege de te warme kleren die ik aan heb.
En niet ziek worden hoor, veel plezier en lekker eten bij de pizzaboer. Groeten ELza. -
30 Oktober 2009 - 12:12
Rommy:
He, dat moet wel een heeel speciaal schaartje zijn!!Vanmiddag alvast veel plezier met jullie fietstocht, helmen op en de remmen goed testen he!! Het schiet nu al lekker op, nog maar een weekje te gaan! Alvast een fijn weekeinde en veel plezier in Bratislava!
Liefs van Rommy -
30 Oktober 2009 - 12:18
Matty:
He meissie,
De tweede week zit er al bijna op, dus jullie kunnen nu echt gaan aftellen. Heb je de electro weer overleefd? En heeft G nu ook een foto gemaakt?????
Geniet vanavond lekker van het uit eten gaan. Ik ben vandaag wezen aqua joggen in G zijn zwembadje:). Was errug leuk en lekker.
liefs,
Matty -
30 Oktober 2009 - 13:24
Ypie:
Hoi Anneke en Durk,
bedankt voor jullie kaart zonder neis!? Maar goed dat Durk geen internetverslag heeft anders kwamen we tijd te kort hier thuis. Jullie 2e week al weer bijna om; het is toch niet te geloven! Hebben jullie nog plannen voor het weekend; niet dat we onverwacht willen komen of zo, maar gewoon belangstelling :). Voorzichtig op de fiets. Het kan heel hard gaan. Doei. -
30 Oktober 2009 - 20:50
Tineke Z:
Hoi Gaatse en Anneke,
Volgens mij, zijn jullie zo lenig als wat als jullie terug komen.
Tenminste Anneke. Ik hoor zwemmen, fitnes en nog veel meer.
Wat doet Gaatse eigenlijk?
Groetjes Tineke