goeie middag - Reisverslag uit Piešťany, Slowaakse Republiek van annekezoodsma - WaarBenJij.nu goeie middag - Reisverslag uit Piešťany, Slowaakse Republiek van annekezoodsma - WaarBenJij.nu

goeie middag

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg

26 Oktober 2011 | Slowaakse Republiek, Piešťany

Even weer een paar letters uit het kuuroord, we hebben weer een ontstuimige nacht gehad, En dan bedoel ik de harde wind! deze bulderde vannacht woest om het hotel, en de kant waar aan wij liggen heeft dan het hardst te verduren. dus veel wakker en weer luisteren naar de wind en weer even slapen en dan weer opnieuw.
dus erg uitgerust aan de kuur begonnen? Nee vandaag niet.dat had gevolgen voor de hele dag.
Slecht uit het netsje kunnen komen en snel een broodje eten omdat er later geen tijd voor is... en dan de hele dag tegen de slaap vechten...wachten tot het middag is en de kuren afgelopen zijn, zodat je eindelijk kan slapen.
nou dat is dus nu achter de rug.:)
fris en fruitig, metname omdat de wind ook is gaan liggen, zitten J en ik nu weer te tikken.
Vanmiddag onder de gym in het water had ik de neiging om staande te slapen, de dame die de oefeningen gaf straalde ook geen positieve houding uit. kwam op de gang mijn mannetje tegen, die was om 2 uur ook net klaar met zijn kuren en we zijn samen naar de kamer gelopen. we hebben even lopen praten over wat we graag wilden eten waneer we weer thuis zouden zijn, we kwamen tot de conclusie dat eigenlijk alles wel lekker zou zijn na het eten hier.
het begon zo goed, meer smaak, redelijk veel keus, en naar mate we verder in de tijd kwamen werd het kiezen er niet makkelijker op. Het kost steeds meer tijd om wat uit te zoeken van de kaart. Niet dat we verhongeren hoor, dat zeker niet, maar de keus is soms gewoon niet erg lekker... en soms ruilen we onderling ook nog de helft van die en een deel van die... dan krijg jij wta van dit en jij mag dat wel hebben. zo eten we er soms vreemd in om, maar we hebben wel genoeg hoor .;)

G is inmiddels ook in het computerhok gekomen en bedacht dat de lichten wel aan konden, J en ik hebben er niet eens bij stilgestaan en waren in het donker aan het tikken.
verder geen neis, oja, behalve dat we vanavond uit eten gaan met een deel van de groep. het voormalig Jazzcafe, wat nu een mexicaan is.
ben benieuwd ;) alles beter dan het hotel momenteel... groetjes G&A

• 26 Oktober 2011 - 15:34

Alie:

lekker ite, bij de Mexicaan

• 26 Oktober 2011 - 15:40

Heit En Mem:

Hier is het weer goed .En het eten is hier ook best ,wij hebben dus niets te klagen .en jullie tijd schiet mooi op Groeten Heit en Mem

• 26 Oktober 2011 - 15:48

Rommy:

Ja, hoor dan eindelijk taco's en burritos op het menu!! hoera!!! maar lekker smullen Anneke!! Jammer van die storm daar wordt je niet vrolijker van natuurlijk. had jij geen oordopjes mee?
    Volgens mij ben je al druk aan het inpakken want daar ben je met al die aankopen ook wel even mee bezig.
    Een gezellige avond en groetjes aan de mexicaantjes.
    Dikke tut fan Rommy en de mannen.

• 26 Oktober 2011 - 15:57

Elza:

Gezellig even uit eten en dan lekker slapen vannacht, zaterdag mag je een uurtje langer als jullie thuis zijn.
    Nog even doorzetten, groetjes ELza.

• 26 Oktober 2011 - 16:04

Tineke Z.:

Jammer dat het eten daar niet zo lekker is. Wat moet ik mij daarbij voorstellen? Wat krijgen jullie daar te eten? Ik hoop dat jullie vanavond lekker eten bij de Mexicaan. Nog eventjes en jullie mogen weer van
    de eigen kookkunsten genieten!!
    Dus het was daar echt herfst! Hier waait het niet meer zoveel en het is ook droog. Groetjes van Tineke.

• 26 Oktober 2011 - 16:43

Durk:

Ben je tenminste van die pokkemuziek af in het jazzcafe.Verder vandaag geen neis, dus hang ik maar op!!
    D en T

• 26 Oktober 2011 - 18:58

De Witte:

he jongens jullie verhaaltje even weer
    gelezen, is altijd leuk .Nou het eten is thuis bij mem vast beter en het weer ook als jullie thuis komen .Hier is verder alles goed. Skip is naar zijn sport , dorine naar de harmonie van school en de anderen liggen te slapen, dus ik had het even rustig. Ik dacht nu zal ik even een berichtje naar de Zoodsma's doen.
    dikke tut

• 26 Oktober 2011 - 20:07

Matty:

En..was het eten lekker vanavond? Nog heel even doorzetten jongens, dan zijn jullie gelukkig weer terug.

liefs van Matty

• 26 Oktober 2011 - 20:57

Dick En Wietske Kids:

Hallo luitjes
    Las net jullie reisverslag,leuk.
    Jammer dat het eten daar niet lekker is,vanavond maar ewen extra genieten bij de mexicaan.
    Wij gaan vrijdagavond naar leeuwarden naar een wokrestaurant.
    Laura kreeg vandaag bezoek van 2 kunstennaars,laura had kortgeleden les bij hen gehad.
    Laura vond het prachtig,ze willen negen nov een tentoonstelling van alle tekeningen.
    Ze hebben ook fotos gemaakt die komen er dan ook bij.
    groetjes;Franeker