waar ben ik
18 Oktober 2014 | Slowaakse Republiek, Piešťany
maar goed, vanmorgen stond SD al vroeg voor de deur. man wat een tijd, ik zit hier nu met een enorme hoofdpijn, omdat ik niet durfde t eslapen heb ik een nacht overgeslagen. was misschien niet de beste set, maar gedane zaken...
vanmorgen al op kamer, en de koffers uit gepakt door naar de eetzaal en daarna best geslapen, nu hoofdpijn. maar goed drinken zonmeteen.
iki hoor net net dat de nummers van de kuren is allemaal veranderd, dus misschien nog even een stukje door de gangen morgenochtend of vanavond, anders kan ik de boel niet vinden.
nu maar op naar de eetschuur
18 Oktober 2014 - 22:14
Elzaharlingen:
Lekker slapen, goed drinken en even rustig aan.
Wat zijn jullie op vroeg ik had morgen verwacht.
Veel succes en groetjes uit Harlingen. -
19 Oktober 2014 - 12:17
Alie Groen:
Hallo Anneke, Gaatse en de rest. Het is dus weer begonnen. Wens jullie een goede kuur en hopelijk mooi weer zodat je lekker naar buiten kan om te kijken naar de herfst kleuren. Doe iedereen die mij kent de groeten ik was er graag bij geweest. -
19 Oktober 2014 - 13:40
Rommy:
Oeps wat een stress en spanning voor jullie vertrek, maar ja met zo'n vertrektijd is dat ook wel logisch dat je niet wilt/kunt slapen. Misschien een molletje na het eten nemen en even op bed. Grappig dat de nummers veranderd zijn voor het eerst sinds het bestaan denk ik zo. Hoe ist het weer daar? Koud of valt het nog wat mee? Al naar de dokter geweest en een kuurprogramma gekregen? He, geniet nog maar even van deze vrije dag en veel succes morgen met de kuren!
Liefs van Rommy