18 okt - Reisverslag uit Piešťany, Slowaakse Republiek van annekezoodsma - WaarBenJij.nu 18 okt - Reisverslag uit Piešťany, Slowaakse Republiek van annekezoodsma - WaarBenJij.nu

18 okt

Blijf op de hoogte en volg

18 Oktober 2012 | Slowaakse Republiek, Piešťany

we zijn inmiddels over de helft. het schiet op.
Vanmorgen mocht ik weer beginnen met groepen gym isn het water, we waren 17 vrouw sterk. ( maw, je kan je armen niet uitsrekken of je tikt het gebitje van de buuf er ui, iets aan de volle kant dus)
Maar de oefeningen worden er nietecht op aan gepast, helaas.
daarna bi Electro zitten wachten, het was er druk, ik was later aan de beurt dan op mijn programma stond, maar ik ben ook wel vaak iets vroeger, dus ik heb geen stennis gemaakt zoals de " dame"( zeg maar viswijf) bij het spiegelbad , gister. ze meende dat ze allang in het bad had moeten zitten en heeft wel 5 minuten staan raggen en schelden tegen de dames die bij het spiegelbad werken.todat een van de meiden met haar kuurboekje kwam en liet zien dat ze nog niet aan de beurt was, de vrouw had zich verkeken op de tijd.
toen heeft ze vaak haar excuus aan geboden : sorry, sorry, ik.....nou ja wat dan ook maar)
raar mens...dat had echt wel wat monder gekund...
vandaag modder gehad dat was goed te doen, maar na een poosje wilde ik er wel erg graag uit, man wat is dat dan weer zwaar op de schouders...
daarna opgepoetst de bus het centrum in genomen om 3 uur. het was prachtig weer. heb er lekker gewandeld en de hrologes even van nieuwe batterijtjes laten voorzien kosten 4 euro voor twee batterijtjes, er voor me ingezet en wel. Wilde dit gister al doen, maar ik was wat laat omdat ik bij Prior weg ben gewandeld naar het centrum toe. toen nog een slag door het parkt geweest en kwambij de glazen brug, Alie, Willem en Gre tegen. daar met Gre nog mee geweest om haar kamer even te bekijken. leuke kamer, mooi wit, maar wel heel klein. ook de boel verder nog een beetje bekeken en daarna met Alie terug gelopen naar het hotel.
vanmiddag ben ik bet de bus terug gekomen, mooi een bakje koffie gezet en even uitgerust. toen kwam G weer op kamer. hij was niet helemaal fit, dit heeft ie om de zoveel tijd ...dus we hebben het eten vrij lang uitgesteld en hij heeft watsope gehad en wat rijst.
zien hoe het gaat vallen.
nou dat was het zo' n beetje voor vandaag.
rorgen weer een nieuwe dag .
groetjes Anneke

• 18 Oktober 2012 - 20:09

Alie Groen:

Zo... van Prior terug gelopen, volgens mij werken de kuren al, fijn dat het beter weer geworden is.
    Veel sterkte met G.
    groetjes Alie

• 18 Oktober 2012 - 21:16

Elza:

Fijn dat het weer aan het opknappen is dus er even op uit.
    Lekker en het lopen gaat dus beter nu.
    Hoe is het met de lapjes en de sterretjes.
    Ik ben even uitgeteld beetje teveel gedaan vandaag dus vanavond niet zingen.
    Houd me even koest.
    Nog even en het is weer weekend.
    Groetjes ELza.